Artistiasu vuokrapuku puvustamo

esiintymispukujen valmistus

ammattikäyttöön

Suunnittelemme, valmistamme ja kokoamme esiintymisasut niin eturivin tähtiartistille kuin takarivin taustakuorollekin.

1. Tarvitsetko yleisiä hintatietoja, esimerkkejä asuistamme tai vinkkejä esiintymispukuihin liittyen? Soita p. 09 8366 7560 tai lähetä viesti info@artistiasu.fi

2. Haluatko tehdä tarkemman tarjouspyynnön esiintymisasusta? Täytä tarvittavat tiedot lomakkeeseen sivun alalaidassa.

hinnoittelu  huoltopalvelut  tarjouspyyntö

Esiintymisasun suunnittelu ja valmistus

Toteutamme jokaisen asun alusta loppuun kunkin asiakkaan yksilöllisten tarpeiden ja toiveiden mukaan. Meiltä saat uniikit ja juuri esitystäsi varten suunnitellut puvut.

Näyttävää ja käytännöllistä

Näyttävyys on olennainen osa esiintymisasua. Oli kyseessä sitten minkälainen tilaisuus tahansa, esiintymisasu on aina myös työvaate. Tämän takia sen tulee varsinkin toistuviin esityksiin olla lisäksi käytössä kestävä ja helposti pestävä. Otamme nämä vaatimukset huomioon asujen materiaalivalinnoissa ja rakenneratkaisuissa.

Tarkoituksen mukainen laatu on esiintyjän asussa olennaista. Televisiokäyttöön, gaala-juhlaan ja näyttämölle tarkoitetuille vaatteille on kullekin eri vaatimukset, joten asujen suunnittelu ja valmistus on alusta alkaen erilaista. Tanssijan asun tulee olla kevyt ja hyvin liikkuva, mutta kestävä. Teatterin lavalta pikkutarkat yksityiskohdat eivät erotu, mutta rooliasut vaativat näyttävyyttä, jonka erottaa vielä katsomon takarivistäkin. Laadukas taikurin takki saattaa puolestaan olla käytössä vuosia.

Laadukasta ja kestävää

Useamman vuoden käyttöön tarkoitettujen kokonaisuuksien lisäksi valmistamme asuja myös hetken huumaan ja erikoistilaisuuksiin. Lyhyen hetken tarpeisiin tekemiemme kappaleiden kohdalla valikoimme edullisemmat materiaalit ja yksinkertaistamme malleja, jotta kustannukset pysyvät kohtuullisina vaatteiden suunniteltuun käyttöaikaan nähden. Hetkelliseen tarpeeseen esiintymisasun voi löytää myösussa vuokraamomme puolelta.

Mittatilauksena teetetty asu on työläs valmistaa ja sen takia hinnakas – siksi korkea laatu on asussa tärkeää. Jos jonkun osan suunnitellusta asusta voi hankkia valmiina, tämä voi madaltaa valmistuskustannuksia huomattavasti. Käytämme tarpeen tullen laajasta yhteistyöverkostostamme myös esimerkiksi vaatturia, suutaria tai modistia täydentämään asukokonaisuuden juuri asiakkaan toiveiden mukaiseksi.

Esimerkkejä esiintymisasuista

katso lisää

Joulupukit
Venetsia karnevaaliasu ja naamio
Koirat
Värikäs Klovnin asu
Harlekiini
Astronauttipuvut, avaruushaalari
Rotta esiintymisasut
Ensiferum asua
Joulupukki
Ballerina
Koirakokki esiintymisasu Viking Linelle
Värikäs klovniasu
Myrskyluodon Maija miehusta
Joulupukin sisäasu
Lumikuningattaren asun yläosa ja kruunu
Reikä Seinässä kilpailijoiden haalarit
StepUp Mindy-olio
Klovni
Artistiasussa valmistetut: Jokeri Pokeri Box 20v. Juhlakiertue Maija Poppanen -leijutusnumero, Studio Timo Heikkala
Artistiasu valmistus, Jokeri Pokeri Box-asut, kuva Timo Heikkala. 40-v. Juhlavuoden kiertue.
Artistiasu valmistus, Jokeri Pokeri Box-asut, kuva Timo Heikkala. 40-v. Juhlavuoden kiertue.

hinnoittelu


Yksittäisen esiintymisasun hinta vaihtelee 50 ja 5000 euron välillä, riippuen asun tyylistä ja materiaaleista. Tämän takia tarvitsemme kunkin tarjouspyynnön mukana tarkempaa tietoa asujen suunnitellusta käyttötarkoituksesta ja tarpeesta.

Annamme sinulle etukäteen tilaustasi vastaavan kustannusarvion sekä hintahaitarin asullesi. Kun asua lähdetään toteuttamaan, varmistamme pysyvämme annetun arvion puitteissa. Mahdolliset asiakkaan pyytämät lisäykset saattavat vaikuttaa asujen lopulliseen hintaan.

Hinnoittelumme perustuu tilauksen vaatimaan työaikaan ja materiaalikuluihin.

pukuhuollot


Voimme valmistamisen lisäksi myös huoltaa esiintymispukusi. Vesipestävät puvut huolletaan meillä paikanpäällä, kemiallista pesua tarvitsevat vaatekappaleet lähetämme pesulaan. Teemme huollon yhteydessä myös tarvittavat korjaukset pukuusi.

Pukuhuollon kustannukset laskutetaan toteutuneiden kulujen ja työtuntien mukaan. Arvion huollon hinnasta saat tarvittaessa etukäteen.

Huollot, korjausompelut ja lisätarvikkeet tilataan osoitteesta info@artistiasu.fi

valmistuksen tiedustelut ja tarjouspyynnöt

Lähetä tarjouspyyntölomakkeella piirretty kuva, logo tai esimerkkilinkki ja kerro puvun käyttötarkoitus. Saat meiltä tarkemmat suunnitelmat sekä hinnoittelun.

yhteystiedot

asujen lisätiedot

Valitse esiintymisasun tai hahmopuvun tyyppi

Tarjous huoltopalvelusta

Valitse käyttötarkoitus