Takaisin

Vuokrapukuja vanhojentansseihin - sovitusajat varattavissa!

Otamme vastaan varauksia vanhojen tanssiaispukujen sovitusaikoihin.

Kevään 2024 tanssiaisasujen sovitusajat ovat varattavissa numerossa p. 050 5151 600. 
Sovitukset tapahtuvat 8.1.2024 alkaen ma-pe klo 9-16. Varaamme aikaa sovitukseen yhden tunnin verran per henkilö. Nuori voi tulla yksin sovitukseen, mahdollisesti mukana tuleville makutuomareille on varattu odotustila.

Sovituksen jälkeen juhlapuku jää korjattavaksi ja sen voi noutaa n. viikko ennen tansseja. Asun palautus Artistiasuun on tanssien jälkeisellä viikolla.

Vanhojentanssit ovat jokavuotinen perinne lukion 2. vuosikurssin opiskelijoilla. Pojat pukeutuvat yleensä frakkeihin ja tytöt ilta- tai tanssiaispukuihin. Keväällä 2024 tanssit ovat suurimmassa osassa kouluja 9.2.2024.

Vuokraamme pojille vanhojen tansseihin frakit, saketit, smokit ja tummat puvut. Frakkipaketin vuokrahinta on 180 € sisältäen sovituksen, lahkeiden lyhennyksen sekä pesun. Frakkipaketti sisältää frakkitakin, -housut ja -paidan, paidan ja liivin irtonapit, kalvosinnapit, frakkiliivin tai vyön, olkaimet, solmukkeen ja taskuliinan.

Perimme 50% varausmaksun sovituksen yhteydessä. Varausmaksua ei palauteta vaikka tanssit peruuntuisivat. Mikäli tanssit siirtyvät, varauksen siirto on maksuton. Varausmaksu hyvitetään lopullisesta vuokrauksen hinnasta.

Uniikimmat historialliset tanssiaisasut kokoamme myös toiveiden mukaan eri aikausilta kuten esim. rokokoo puvut.

Kuvia vuokrattavista juhlapuvuista >

Tytöille löytyy etenkin historiallisia asuja eri aikausilta, mutta myös uudempia iltapukuja ja tanssiaisasuja. Vuokrahinta puvuilla on 80 - 250 €. Asusteet 2-15€/kpl.
Varaathan ajan ennen saapumista vuokraamoon.

Valikoimissamme on myös Mannerheim-elokuvaan tehtyjä upeita vuosisadan vaihteen tanssiaisleninkejä.
Leningit ovat pienikokoisia ja kokonaisuuden kertavuokrahinta on 250 €.
Yksi näistä hurmaavista puvuista artikkelin kuvassa. 

Kuvia Mannerheim-leningeistä ja muista vuosisadanvaihteen asuista>

Artistiasu vuokrapuvut vanhojen tansseihin

Lisää uutisia