Takaisin

Artistiasu on uudistunut

 

Tilalaajennus ja uusi järjestys

Pukuvuokraamo laajeni kahdella uudella hallilla ja olemme saaneet järjestettyä kaikki puvut uuteen, toimivampaan järjestykseen! Kolme suurta vuokrapukuhallia on jaettu tyyleittäin. Vintage-halli sisältää puvut eri vuosikymmeniltä ja karnevaali-hallissa sijaitsee kengät, eläin- ja hahmopuvut, sesonkipuvut sekä asut eri maanosista. Kolmanteen halliin teimme puvustajiille oman osaaston, jonne sijoitimme virkavaatteet, päällysvaatteet, viitat ja ns. rönttö-osaston eli kuluneet vaatteet sekä muita erikoispukimia.

Suurin osa vuokraamon asuista on nyt kokojärjestyksessä ja koot on merkattu selkeästi rekkeihin, joten vaatekappaleet löytyvät loogisesti ja nopeasti.

Artistiasun pukuvuokraamo sai kolmannen puvustajan tiimiinsä, joten pystymme entistä tehokkaammin panostamaan laadukkaaseen palveluumme.

Pukujen valmistus sai uutta työtilaa laajennuksen johdosta. Pystymme vastaamaan entistäkin paremmin, myös isompien tuotantojen haasteisiin.

Valmistuksen materiaalivarasto sai hyvän järjestyksen ja lisää tilaa, joka tuli tarpeeseen, kun etenkin maskottien tekoturkikset yms. erikoismateriaalit vaativat nykyisin laajaa omaa varastoa.

Pukuhuollot sujuvat myös entistäkin tehokkaammin, kun tiloihin tuli toimivuutta.

Sähköinen ajanvaraus

Nyt sovitusajan voi varata helposti uudessa sähköisessä ajanvaraus kalenterissamme.

Kuvausstudio

Uusien tilojen ansiosta saimme myös oman kuvausstudion. Lue lisää kuvausten järjestämisestä Artistiasussa.

www.artistiasu.fi

Valmistuksen nettisivujen galleriat rakentuivat uudelleen ja kaikki Artistiasun galleriat ovat laajentuneet lukuisilla uusilla kuvilla.

And great news to our English customers, website is open also in English!

Artistiasu pukuvuokraus uusi järjestys
Artistiasu pukuvuokraus uusi järjestys
Artistiasu pukuvuokraus uusi järjestys
Artistiasu pukuvuokraus uusi järjestys

Lisää uutisia