Artistiasu vuokrapuku frakki, Kekosalata

Pukuvuokraus

puvustuksen ammattilaisille

1. Tutustu ideoihin ja teemoihin kuvagalleriassa. Kysy lisää valikoimastamme tai sovi tutustumisaika soittamalla p. 09 8366 7580 tai kalenterista. Osan vuokratuotteista voit vuokrata myös suoraan verkkovuokraamosta.

2. Jos jo tiedät etsimäsi kokonaisuuden, kerro se meille lomakkeen lisätiedoissa tai lähetä tiedot sähköpostilla osoitteeseen vuokraus(a)artistiasu.fi

Vuokrauskäytännöt Hinnoittelu Tarjouspyyntö

Näin palvelemme

Palvelemme laajasti Suomen tunnetuimpia puvustajia ja pukusuunnittelijoita. Valtavasta pukuvalikoimastamme puvustajanne löytää sopivat asut tilanteeseen kuin tilanteeseen, riippumatta tuotannon vaatimasta ajasta tai paikasta.

Ekologisuus & tehokkuus

Vuokrapuvut ovat ympäristöystävällinen valinta, eivätkä päädy viemään varastotilaanne, sillä palautatte ne käytön jälkeen takaisin valikoimaamme. Tuotannolle on lisäksi kustannustehokasta, kun kaikki tarvitsemanne asut ja asusteet löytyvät samasta paikasta.

Jos teillä ei ole omaa puvustajaa käytössänne, voitte kysyä asuja suoraan vuokraamostamme. Puvustajamme voivat lähettää esimerkkikuvia vuokrapuvuistamme toivomustenne mukaan ja keräävät teille tarvitsemanne kokonaisuuden. Jos tarvitsette jotain, mitä vuokraamostamme ei vielä löydy, pystymme valmistamaan sen toiveidenne mukaan.

Ideasta toteutukseen

Iso osa puvuistamme on tehty tv-ohjelmiin tai teatterinlavalle kunkin tuotannon artistien henkilökohtaisilla mitoilla. Pukujen sovitukseen olisikin tästä syystä hyvä päästä meille paikan päälle. Tarvittaessa valitsemme puvut antamienne mittatietojen mukaan, ja tarjoamme lisäksi muutamia varavaihtoehtoja.

Puvustoomme voit tulla kiertelemään ja tutkimaan valikoimaamme, antaa tuotantonne ideoinnin muotoutua pidemmälle ja pyytää apua yksittäisten vaatteiden ja asusteiden etsimiseen. Autamme keräämään haluamanne kokonaisuuden, pakkaamme sen ja voimme tarvittaessa toimittaa sen tuotantopaikallenne.

Tutustu valikoimaamme

Pukuvalikoimamme kattaa laajasti erilaisia aihepiirejä, joista esittelemme muutamia galleriassamme. VUOKRAUS-galleriasta löydät yksittäisiä asukokonaisuuksia ja PUVUSTUS-osiosta näet laajempia vuokrapukukokonaisuuksia.

vuokraus  puvustus

Artistiasu vuokrapuku 20-luku lentäjä, kuva: Iiro Rautiainen
Artistiasu vuokrapuku, Nikolain ratsuväkikoulu. Waltteri Torikka, Mannerheim-ooppera, Ilmajoen musiikkijuhlat. Kuva: Saara Salmi
Artistiasu vuokrapuku 1970, kuva: Viivi Huuska, Cristal Snow Diehard-musiikkivideo
Artistiasu vuokrapuku  30-luku, kuva: Tanja Haverinen
Artistiasu vuokrapuku puvustus, kuva: Atelieri O. Haapala
Artistiasu vuokrapuku  30-luku, kuva: Tanja Haverinen
Artistiasu vuokrapuku, kuva: Jari Hindström / JH Kuva KY
Artistiasu vuokrapuku sirkus / muoti. Kuva: @Oonaheleena.
Artistiasu vuokrapukukokonaisuus, kuva: Atelieri O. Haapala
Artistiasu vuokrapuvut, Suomen hauskin mies
Artistiasu vuokrapuku 20-luku, kuva: Tanja Haverinen

Vuokrauskäytännöt


1. Soita tai laita sähköpostia ja kerro meille, mitä tarvitset.

2. Lähetämme pyynnöstä esimerkkikuvia tarvitsemistasi asuista ja asusteista sähköpostitse.

3. Voit tulla paikan päälle valitsemaan asut itse tai voimme kerätä tarvitsemasi asukokonaisuudet sinulle valmiiksi. Toimimme ajanvarauksella arkisin klo 9–16.

4. Saat asut pakattuina mukaasi tai tarvittaessa toimitamme ne sinulle. Toimitamme läheteillä pääkaupunkiseudulle tai Matkahuollon kautta ympäri Suomea.

5. Normaalit pukuhuollot kuuluvat vuokrauksen hintaan.

6. Kadonneet tai vahingoittuneet tuotteet laskutetaan erikseen.

Hinnoittelu


Vuokraus sisältää aina puvustajiemme ystävällisen ja ammattitaitoisen asiakaspalvelun.

  • Asukokonaisuuden kertavuokra on keskimäärin 70–250 €/viikko.
  • Isoihin kokonaisuuksiin on erähinnoittelu: 1700 €/rekillinen vaatteita ja 90 €/korillinen asusteita.
  • Kertavuokrauksen aika on 7 vrk.
  • Pitkäaikaiset vuokraukset neuvottelemme erikseen.
  • Kadonneen tai vahingoittuneen tuotteen korvaus riippuu tuotteen arvosta ja vahingon laadusta

Kaikki hinnat ovat verottomia ja niihin lisätään alv 24 %.

Pukuvuokrauksen tarjouspyyntö

Vuokrapuvustomme koostuu kymmenistä tuhansista yksilöllisistä asuista. Puvustamme sinut ideasi ja toiveidesi mukaan. Inspiraatioita voit etsiä vuokrauksen kuvagalleriasta.

yhteystiedot

asujen lisätiedot