Takaisin

Mauri Kunnas -näyttely

Rakastetun kirjailijan, Mauri Kunnaksen työtä ja elämää esittelevä näyttely on avoinna Espoon WeeGeellä. Upeat näyttelyhuoneet tarjoavat kurkistuksen Kunnaksen henkilötarinaan ja kirjojen syntyprosessiin. Esillä on muun muassa tarkkoja lyijykynäluonnoksia ja värikkäitä vesiväriluonnoksia sekä yksi mielenkiintoisimmista hahmoista - unissakävelijä Herra Hakkarainen!

Mauri Kunnas -näyttelyn rakennus
Mauri Kunnas -näyttelyn rakennus

Artistiasulla on ollut kunnia toteuttaa halattava Herra Hakkarainen näyttelyyn.
Mauri Kunnaksen piirtämä ja meidän valmistama Hakkarainen on pysyvästi ja päivittäin koko kansan ihailtavana ja halattavana.
Otavan Herra Hakkarainen liikkuu myös Suomalaisen Kirjakaupan tapahtumissa.

Mauri Kunnas -näyttelyn rakennus
Mauri Kunnas -näyttelyn rakennus

Yllä kuvissa toimitusjohtajamme Minna Gröhn sekä valmistuksen työnjohtaja Seija Markkanen auttavat nukkuvan Hakkaraisen hellästi paikalleen. Kuvissa näkyy myös taidokkaita näyttelykalusteiden toteuttajia, kiitos yhteistyöstä Fantasia Works Oy.


Koko näyttely on taidokkaasti rakennettu ja tekee kunniaa Kunnaksen upealle elämäntyölle - suosittelemme vahvasti!

WeeGeen liput ja aukioloajat >

Näyttelyn yhteistyökumppanit ovat Kustannusosakeyhtiö Otava, Pikkujätti Lasten ja nuorten lääkäriasema Oy ja Laitilan Wirvoitusjuomatehdas.

Artistiasu on toteuttanut lukuisia Otavan hahmoja sekä Pikkujätti Lasten ja nuorten lääkäriaseman maskottikoirat, kuvassa alla. Pikkujätin maskottikoirat ovat myös Mauri Kunnaksen piirtämät.

 

Meillä suunnitellut ja valmistetut laadukkaat maskottihahmot  menevät suoraan asiakkaan käyttöön ja liikkuvat eri yritysten tapahtumissa, kaupoissa ja kauppakeskuksissa sekä urheiutapahtumissa.

Lisää kuvia Artistiasussa valmistetuista hahmoista >

Pikkujätti lasten ja nuorten lääkäriaseman maskotti koirat
Pikkujätti lasten ja nuorten lääkäriaseman maskotti koirat

Lisää uutisia