Artistiasu vuokrapuku puvustus, kuva: Atelieri O. Haapala

artistiasu

puvustuksia ja unelmia

Olemme onnellisia Artistiasun menestyksestä, sillä meillä on runsaasti tyytyväisiä asiakkaita, joiden avuksi olemme ratkaisseet puvustuksen haasteita. Nykyisin monipuoliseen tiimiimme kuuluu 10 puvustuksen ammattilaisia, joilla riittää mielikuvitusta ja taitoa visualisoida sekä toteuttaa hurjimmatkin unelmat taianomaisiksi asuiksi.

Vaihtelevat ja kiehtovat työt, sekä ihanat ja mielenkiintoiset ihmiset pukuideoineen auttavat meitä tarjoamaan innostuneen ja iloisen kokemuksen jokaiselle Artistiasuun astuvalle asiakkaalle. Meillä on monia pitkiä, jopa yli kaksikymmentä vuotta kestäneitä asiakas- ja yhteistyösuhteita, ja uudet yksilöt ja yritykset ovat aina tervetulleita kasvavaan asiakaskuntaamme!

artistiasun tarina


Artistiasun tarina alkoi 1990-luvun alussa, kun Minna Gröhn valmisti Obelixin hahmoasun työharjoittelussaan MTV3:lla. Jo silloin Minnaa kiehtoi erikoinen kaavoittaminen ja hän tarttui rohkeasti kankaaseen ja saksiin.

Päivittäisten vaatteiden valmistaminen suurelle massalle ei koskaan ollut Minnan intohimo, vaan hän tahtoi puolestaan luoda uniikkeja ja kestäviä asuja yksilöille. Pari vuotta kesäteatterin ja sirkuksen parissa viitoittivat tien esiintymisasujen kiehtovaan maailmaan, ja Artistiasun puvustuspolku alkoi näistä lähtökohdista rakentua Lönnrotinkadun kellarityöhuoneessa vuonna 1993.

Vakituisia työntekijöitä tiimissämme on kahdeksan ja meistä useampikin on ollut mukana jo yli kaksikymmentä vuotta. Olemme joukko oman alamme huippuammattilaisia ja erikoisosaajia, joilla on pitkäaikainen kokemus työstämme sekä monipuolinen vaatetusalan koulutustausta.

referenssit