Panda hahmopuvut

suunnittelu ja valmistus

esiintymisasut, maskotit ja hahmopuvut

Artistiasu on erityisesti tunnettu korkealaatuisista maskottiasuistaan. Vuosien mittaan olemme luoneet laumoittain mitä veikeimpiä eläin- ja hahmopukuja.

Artistiasussa suunnittelemme ja toteutamme monipuolisia ja uniikkeja esiintymisasuja asiakkaan tilauksen mukaan. Valmista mallistoa meillä ei ole tarjolla, vaan luomamme asut ovat täysin yksilöllisiä ja niiden suunnittelun pohjana on aina kunkin asiakkaan idea, tarpeet ja toiveet sekä asun käyttötarkoitus. Voit tilata asun kenelle vain tähtiartistista taustakuorolaiseen tai vaikkapa puvustuksen koko esiintyjäkaartille. Tutustu valmistamiimme asuihin kuvagalleriassa.

maskotti- ja hahmopuvut


Tunnistettava maskotti on ainutlaatuinen valinta yrityksen näkyvyyden vahvistamiseen ja positiivisen mielikuvan luomiseen.

Olemme erikoistuneet valmistamaan laadukkaita maskottipukuja, jotka kestävät vuosien käyttöä. Tarvitsitte sitten yhden tai useamman hauskan asun - tai tarvittaessa vaikkapa kokonaisen arsenaalin maskottejanne - olemme valmiit herättämään hahmonne henkiin. Angry Birdsit ja Muumit, Hipot, Onni Oravat ja Pandat, sekä Itämerta seilaavat Ville Viikingit ja Harri Hylkeet ovat monen muun maskotin tavoin saaneet alkunsa Artistiasussa.

Tutustu

esiintymisasut


Kaipaako esityksesi lisää potkua näyttävästä ja toimivasta puvustuksesta? Tarvitsevatko tähtesi vielä sen juuri sopivan ja mieleenpainuvan asun shown huipennukseen?

Suunnittelemme, valmistamme ja kokoamme upeat esiintymisasut niin eturivin tähtiartistille kuin esityksen viimeistelevälle taustakuorollekin. Kaikkien luomiemme asujen suunnittelu lähtee aina liikkeelle asiakkaan ideasta, jonka kehitämme vastaamaan yksilöityjä tarpeita ja toiveita. Esiintymisasun on olennaista olla näyttävä, mutta se on aina myös työvaate, jonka tulee lisäksi olla käytössä kestävä ja helppo huoltaa. Ammattitaitoinen tiimimme ottaa nämä vaatimukset huomioon jo suunnittelussa, aina materiaalivalinnoista rakenneratkaisuihin.

Tutustu

Postimiehet

Huolto- ja logistiikkapalvelut

Annamme kaikille valmistamillemme asuille laatu- ja käytettävyystakuun. Oli kyseessä sitten pörheä hahmopuku tai parrasvaloissa loistava esiintymisasu, hyvin huollettuina ne kestävät käytössä vuosikymmeniä.

Hahmot saattavat kehittyä ja mukautua elämänsä aikana tilanteesta toiseen, joten tarjoamme niille tarpeen mukaan lisäosia ja asusteita, sekä tietenkin myös säännöllisen pukuhuollon. Pukuja joutuu huoltamaan vuosien aikana, joten saat meiltä myös huolto-, säilytys- ja logistiikkapalvelut.

esimerkkejä asuista ja puvuista

Katso lisää

The Ratzz yhtye
Kauppakeskus Itiksen maskotti Riehuli
Ikean Mårris-porkkana
Rovion Angry Birds Possu-hahmopuku
Rovion Angry Birds Star Wars -hahmo Chewbacca
Loton lottopallot
DJ Snooowman

valmistuksen tiedustelut ja tarjouspyynnöt

Lähetä tarjouspyyntölomakkeella piirretty kuva, logo tai esimerkkilinkki ja kerro puvun käyttötarkoitus. Saat meiltä tarkemmat suunnitelmat sekä hinnoittelun.

yhteystiedot

asujen lisätiedot

Valitse esiintymisasun tai hahmopuvun tyyppi

Tarjous huoltopalvelusta

Valitse käyttötarkoitus