Artistiasu vuokrapuku puvustus, kuva: Jari Hindström JH Kuva Oy

Pukuvuokraus

Valtava puku- ja asustevalikoima käytössäsi

Ammattitaitoiset puvustajamme auttavat sinua löytämään valtavasta 40 000 asun ja asusteen valikoimastamme juuri tarpeitasi vastaavat kokonaisuudet. Vahvuutemme on puvustomme sisältämä huimaava määrä mitä erilaisempia teema-, show- ja fantasia-asuja. Voimme pukea sinut ja koko seurueesi esimerkiksi historiallisiin asuihin aina antiikista 1900-luvun vaihteeseen. Meiltä löydät lisäksi runsaasti aitoja vanhoja asuja ja asusteita 1940–1990-luvuilta.
Tutustu esimerkkeihin vuokrapukuvalikoimastamme >
Tutustu uuteen verkkokauppaamme ja -vuokraamoomme >

Yrityksille 


Suunnitteletteko uniikkia teematapahtumaa tai innostavaa markkinointikamppanjaa? Haluatteko erottua joukosta messuilla tai mainoksissa vai kenties järjestää unohtumattomat teemajuhlat?

Näin palvelemme 

Yksityisille


Oletko menossa naamiaisiin, synttäreille tai teemahäihin? Haluaisitko hetken olla veturinkuljettaja tai keskiaikainen ritari, vai oletko aina haaveillut rummuttavasi rintaasi gorillana? Unelmoitko päivästä Hollywood-tähden asemassa, suositko suomalaisia staroja tai kiinnostaisivatko puutarhajuhlat ihanissa hatuissa?

Näin palvelemme

Ammattilaisille


Haetko pukuja teatteriin, elokuvaan tai tv-tuotantoon? Etsitkö autenttisia historiallisia vaatteita? Vuokraaminen säästää tuotantoasi niin valmistus- kuin varastointikuluissa, ja suuremmat erät hinnoittelemme edullisesti rekeittäin.

Näin palvelemme

Artistiasu vuokrapuku My Dear Friend -lyhytelokuvan kuvauksissa, kuva: Matti Keski-Kohtamäki

Pukijat tapahtumaasi

Tarvitsetko asujen lisäksi myös puvustajaa musiikkivideoon tai muuhun tuotantoon? Pukuvuokraus sisältää toimitiloisamme tapahtuvan puvustuspalvelun aukioloaikanamme. Voit lisäveloituksesta tilata myös yhden tai useamman pukijan tapahtumaasi auttamaan asujen järjestelyssä ja pukemisessa. Varsinkin suuremmissa vuokrauserissä suosittelemme pukemisavun järjestämistä. Esimerkiksi pukeutumisen logistiikan suunnittelu näytöksissä tai historiallisten pukujen nyöritykset juhlissa sujuvat ammattilaisilta vaivatta.

Esimerkkejä vuokrapuvuista

Haluatko katsella kuvia vuokrapuvuistamme? VUOKRAUS-galleriasta löydät yksittäisiä asukokonaisuuksia ja PUVUSTUS-osiosta näet laajempia vuokrapukukokonaisuuksia.

Vuokraus Puvustus 

Artistiasu vuokrapuku 1970, kuva: Viivi Huuska, Cristal Snow Diehard-musiikkivideo
Artistiasu vuokrapuku rokokoo puvut, kuva: Karri Harju
Artistiasu vuokrapuku 60-luku-tyylinen retro nainen, kuva: Tanja Haverinen
Artistiasu vuokrapuku  50-luku, kuva: Tanja Haverinen
Artistiasu vuokrapuku  80-luku, kuva: Tanja Haverinen
Artistiasu vuokrapuku 90-luku, kuva: Tanja Haverinen
Artistiasu vuokrapuku historiallinen fantasia-asu, kuva: Tanja Haverinen
Artistiasu vuokrapuku 1910-asukokonaisuus, kuva: Tanja Haverinen
Artistiasu vuokrapuku, kuva: Veikko Kähkönen

Pukuvuokrauksen tarjouspyyntö

Vuokrapuvustomme koostuu kymmenistä tuhansista yksilöllisistä asuista. Puvustamme sinut ideasi ja toiveidesi mukaan. Inspiraatioita voit etsiä vuokrauksen kuvagalleriasta.

yhteystiedot

asujen lisätiedot