Takaisin

Artistiasu koronatilanteen jatkuessa

Haasteellinen elämän jatkuu ja Artistiasu huolehtii koronaturvallisesta asioinnista. 
Olemme avoinna maanantaista perjantaihin ko 9-16 ja toimimme edelleen ajanvarauksella, joten varaathan sovitusajan kalenteristamme ennen tuloasi. Voit ilmoittaa saapumisestasi myös puhelimitse p. 09 8366 7580 tai mailitse vuokraus(a)artistiasu.fi
Vuokrapukukyselyt mailitse: vuokraus(a)artistiasu.fi

Otamme tiloihimme kerrallaan enintään 5 henkilön ryhmä-varauksia, jos ryhmän henkilöt ovat samaa perhekuntaa /yksikköä. Useampi pienempi ryhmä voidaan ottaa kerrallaan ainoastaan tilanteessa, jossa heidän tarvitsemansa asut ovat eri halleissa tai yhden hallin eri puolella. Mikäli seuraavat asiakkaat tulevat etukäteen, ohjataan heidät odottamaan vuoroaan toiseen halliin, kuin missä edellinen ryhmä vielä asioi. Mikäli asiakaspalautuksia tulee ryhmien kanssa samaan aikaan, ohjataan heidät odottamaan hissiaulassa.

Maskien käyttö on pakollista vuokraamon tiloissa silloin kun asiakkaita on paikalla. Kaikki sisään tulijat käyvät ensin pesemässä kätensä aulatilassa. Desifiointiainetta on tarjolla useammassa paikassa. Kahvat, valokatkaisijat ja yleiset pinnat pyyhitään joka aamu desifiointi aineella.

Valmistuksen työt jatkuvat myös. Artistiasussa on monta tilausta työn alla ja kaikki valmistuvat suunnitellusti aikataulussa.
Pukuhuoltoja sekä uusien hahmopukujen tilauksia otamme vastaan normaalisti.

Toivomme kaikille voimia ja positiivista mieltä näinä poikkeuksellisina aikoina!

Pidetään huolta toisistamme ❤️

Odotamme innolla, että poikkeustilanne vahvistaa kiertotaloutta ja saamme toteuttaa puku-unelmanne ekologisemmin myös tulevaisuudessa!

Terveisin, 
Artistiasun tiimi yhdessä

 

PS. Kevään tulosta voi nauttia vuokrapuku-galleriamme kuvien seurassa. Galleriassa on paljon uusia kuvia ja päivitämme niitä tuoreilla kuvilla päivittäin. 

Vuokrapukujen galleriasta löydät esimerkkejä yksittäisistä vuokrapuvuistamme >

Valmistuksen kokoelmasta näet esimerkkejä Artistiasun valmistamista tilaustöistä >

Puvustuksen kuvakansioon olemme keränneet kuvia vuokra-asuistamme suuremmissa kokonaisuuksissa tai osana laajempia teoksia >

 

 

 

Artistiasu vuokrapuku Makika-majava

 

 

PPS. Jos karanteenissa olo alkaa kyllästyttää, voit tilata meiltä kotiovellesi vuokra-asuja ilahduttamaan elämääsi. Kuten ylläolevan kuvan suloisen Makika-eläimen! 
Toimitamme pukuja myös yksityisasiakkaille.

Lisää uutisia