Referenssit

Meillä on paljon tyytyväisiä asiakkaita, joille olemme ratkaisseet puvustuksen haasteita.
Katso alta asiakkaidemme tarinat ja yhteistyökumppanimme.


 

Muumimaailma,
Tomi Lohikoski

Mikä on saanut Muumimaailman luottamaan Artistiasun asiantuntemukseen jo parikymmentä vuotta? Vastaus löytyy tasalaatuisuudesta. Artistiasun kokeneilla osaajilla on taito rakentaa hahmoja, jotka täyttävät Muumimaailman tarkat kriteerit sekä toiminnallisuuden että uskottavan ulkoasun näkökulmista.


rähinä records oy
markku wettenranta

Artistiasulla on todella suuri valikoima erityyppisiä pukuja. Olemme aina löytäneet musiikkivideoihimme osuvia asuja oli kyse sitten papin kaavusta tai broileripuvusta. Palvelu on erittäin ystävällistä ja asiantuntevaa.


stepup dancers,
jarkko valtee

Olen tehnyt Artistiasun kanssa yhteistyötä 20 vuoden ajan. Heidän kanssaan on helppo tehdä töitä ja laatuun voi aina luottaa. Erikoistekniikoiden taitaminen on Artistiasulla huippuluokkaa.


teemu koho,
kids factory

Artistiasu on ykkösluokan toimija kansainväliselläkin mittapuulla arvioituna. Tilaamme kaikki Suomesta hankkimamme puvut heiltä. Artistiasun kanssa voi aina luottaa siihen, että puvut vastaavat suunniteltua hahmoa, ovat toimivia ja laadullisesti kestäviä. Myös tuotannon aikataulut pitävät. Lisäksi pukujen huolto- ja korjauspalvelut pelaavat moitteettomasti. Ammattimaisia tuotantoja tehtäessä Artistiasu on oikea valinta.


rovio entertainment ltd,
toni kysenius

Yhteistyömme alkoi vuonna 2011 HockeyBird -maskotin merkeissä. Tulin Artistiasulle idean ja piirrosten kanssa ja istuimme yhdessä kahvipöytään suunnittelemaan rakenteita ja käytännön toteutusta. Tehdyt suunnitelmat toteutuivat juuri sellaisinaan ja opin itse valtavasti maskottien tekemisestä. Myös aikataulut ja kustannusarviot pitivät täysin paikkansa. Artistiasulla on mukava, ammattitaitoinen porukka ja siellä on aina ilo käydä. Vuosien varrella olemme toteuttaneet yhdessä toistakymmentä maskottihahmoa. Olen ollut todella tyytyväinen yhteistyöhön heidän kanssaan.


uit uusi iloinen teatteri,
sari siikander

Artistiasun vahvuuksina on poikkeuksellinen tietotaito ja kyky ideoida huikeita puvustuksia. He pystyvät loihtimaan mitä tahansa niin, että lopputulos näyttää aina hyvältä. Tiimi luo yhtenäisen kokonaisuuden, jonka asut korostavat kuitenkin kantajiensa parhaita puolia. Asiakaslähtöisyys on Artistiasulla silmiin pistävää; he toteuttavat asiakkaan toiveet valtavaa asuvarastoaan hyödyntäen tai rakentavat puvustusratkaisut alusta lähtien. Koskaan ei ole tullut vastaan sellaista tilannetta, ettei tarpeisiimme olisi löytynyt huippuratkaisua.


eyeworks finland oy,
nonna tähtinen

Bongasimme Artistiasun netistä etsiessämme asuja Kaksi julkkista ja yhdet häät -tuotantoihin. Löysimme kaikki tarvittavat asut vaikka tarpeemme olivatkin aika spesifejä. Artistiasulla on erittäin ystävällinen vastaanotto ja palvelu toimii sujuvasti. Käytämme ehdottomasti Artistiasua jatkossakin.


jokeri pokeri box,
oy simo aalto

Yhteistyömme Artistiasun kanssa on sujunut mallikkaasti jo 90-luvulta lähtien. Puvut ovat kestäviä ja laadukkaita ja ne on toteutettu toiveitamme kuunnellen. Ammattilaisten kanssa on helppo tehdä töitä.


pukusuunnittelija,
marjatta nissinen

Artistiasun tiimi koostuu rautaisista puvustuksen ammattilaisista. He tuntevat alan käytännöt ja tietävät, miten asiakkaita palvellaan taidolla. Artistiasun valikoimasta löytyy elokuva- ja teatteriproduktioihin eri aikakausien aitoja vuokrapukuja, huomattavan laaja valikoima roolipukeutumiseen sopivia asuja sekä pukuja yksityishenkilöiden erikoisempaankin juhlapukeutumiseen.


uit uusi iloinen teatteri,
marjatta ”martta” leppänen

Olemme tehneet Artistiasun kanssa yhteistyötä pitkään, vuodesta 1990 alkaen. Artistiasu on hoitanut alusta lähtien roolinsa suunnattoman hienosti. He tekevät aina kaiken, mitä lupaavat ja pysyvät aikataulussa. Toiveisiimme suhtaudutaan ennakkoluulottomasti ja puvustus toteutetaan ammattitaidolla niiden mukaisesti.


johanna saarinen,
viking line

Artistiasu on ammattimainen yritys, jossa on töissä loistavia tyyppejä. Yhteistyömme alkoi 17 vuotta sitten ja varsinkin alkuaikoina teimme yhdessä juttuja, joita viihdemaailmassa ei oltu totuttu näkemään. Ville Vikingin puku onnistui mielettömän hyvin, mikä on ollut meille Viking Linella ensiarvoisen tärkeää. Olen aina voinut luottaa siihen, että puvut on huolella mietitty ja kokonaisuus toimii. Artistiasulta saa makeita pukuja, joista voi olla ylpeä.


katja karjalainen,
suomen kansallisooppera

Yhteistyömme Artistiasun kanssa on syventynyt vuosi vuodelta ja opimme jokaisen projektin kautta tuntemaan toistemme toimintatapoja paremmin. Arvostan Artistiasun joustavaa palvelua; saamme asut lyhyelläkin varoitusajalla paikan päälle toimitettuina. Voin aina luottaa siihen, että aikataulut pitävät. Artistiasulla on erittäin vahvaa osaamista ja pitkä kokemus eläin- ja maskottiasujen valmistuksesta.


Miika Haapala,
Jokerit Hockey Club Oy

Jääkiekkoseura Helsingin Jokerit on Suomen tunnetuin urheiluseura. Artistiasun ja Jokerien yhteistyö on kestänyt jo toistakymmentä vuotta. Pelikaudelle 2018-2019 Jokerit tilasi Artistiasulta uuden maskotin.


moomin characters oy,
sophia jansson

Pitkäaikainen yhteistyömme Artistiasun kanssa on jatkunut jo parinkymmenen vuoden ajan. Meillä on hyvä ja avoin keskusteluyhteys ja siksi yhteistyö lukuisten Muumi-hahmojen parissa onkin sujunut erittäin hyvin. Arvostan Artistiasun rehellistä ja aktiivista otetta asiakkaiden suuntaan.


iloksemme olemme saaneet luoda sykähdyttäviä puvustusratkaisuja myös seuraaville tahoille