Artistiasu vuokrapuku 20-luku, kuva: Antti Peltola

Pukuvuokraus

yksityisasiakkaille

1. Tutustu ideoihin ja teemoihin vuokrapukujen kuvagalleriassa. Kysy lisää valikoimastamme ja varaa sovitusaika soittamalla p. 09 8366 7580 tai kalenterista. Osan vuokratuotteista voit vuokrata myös suoraan verkkovuokraamosta.

2. Jos jo tiedät etsimäsi kokonaisuuden, kerro se meille lomakkeen lisätiedoissa tai lähetä tiedot sähköpostilla vuokraus(a)artistiasu.fi

vuokrauskäytännöt hinnoittelu Tarjouspyyntö

Näin palvelemme sinua

Meiltä voit vuokrata niin yksittäisiä asusteita kuin laajoja pukukokonaisuuksia. Puvustajamme auttavat mielellään jokaista asiakasta ideoimaan ja luomaan juuri tarpeeseensa sopivan kokonaisuuden. Autamme sinua löytämään kuhunkin ideaan useita vaihtoehtoja, joita pääset itse sovittamaan juuri sopivan asun löytämiseksi. Koska suurin osa puvuistamme on tehty mittatilauksena monien eri artistien henkilökohtaisilla mitoilla tv-ohjelmiin tai teatterinlavalle, asut kannattaa aina tilanteen salliessa sovittaa meillä paikan päällä. Tällä varmistamme parhaan mahdollisen lopputuloksen asullesi ja unohtumattoman kokemuksen tilaisuuteesi.

Valikoima

Valtavan pukuvarastomme suurimpia teemoja ovat erilaiset hahmopuvut, virkapuvut, fantasiapuvut, disco- ja showasut sekä asuja eri maanosista ja läpi vuosikymmenien. Valikoimaamme kuuluu myös runsaasti historiallisia pukuja keskiajalta aina 1900-luvun vaihteeseen. Meiltä löydät niin aitoa vanhaa kuin ajan henkeen tehtyä uudempaakin asua ja asustetta. Lisäksi puvustostamme pääset hakemaan tarpeesi mukaan paljon yksittäisiä vaatekappaleita, laukkuja, kenkiä, koruja sekä peruukkeja.

Yksilöllisyys

Pukuvuokrauksen hintaan sisältyy aina puvustajan ammattitaitoinen palvelu sekä apu asusi ideoinnissa. Jos sinulla on aikaa varatessasi jo idea asuasi varten, keräämme sinulle valmiiksi antamiesi mittatietojen perusteella valikoituja vaihtoehtoja sovitettavaksi. Pystymme myös tarpeen tullen lähettämään tarvitsemasi asun tapahtumapaikallesi ympäri Suomea. Lisätietoja valikoimastamme ja palvelustamme saat soittamalla tai sähköpostitse.

Tutustu vuokrapukujen valikoimaan

Pukuvalikoimamme kattaa laajasti erilaisia aihepiirejä, joista esittelemme muutamia galleriassamme. VUOKRAUS-galleriasta löydät yksittäisiä asukokonaisuuksia ja PUVUSTUS-osiosta näet laajempia vuokrapukukokonaisuuksia.

vuokraus  puvustus

Artistiasu vuokrapuku 60-luvun asukokonaisuudet
Artistiasu vuokrapuku Madonna / 90-luku, kuva: Tanja Haverinen
Artistiasu vuokrapuku, historiallinen asukokonaisuus
Artistiasu vuokrapuku, Robin Hood / Peter Pan
Artistiasu vuokrapuku Esko, Nummisuutarit (Aleksis Kivi)
Artistiasu vuokrapuku Viinapannu
Artistiasu vuokrapuku Batman hahmopuku
Artistiasun vuokrapuku hra Shabelski, Majatalo Onnela
Artistiasu vuokrapuku punakaartilainen ja Suomen armeijan 1. asepuku

vuokrauskäytännöt


1. Varaa aika p. 09 8366 7580 tai kalenterista. Puvustajamme auttavat sinua löytämään oman asusi ajanvarauksella arkisin klo 9–16.

2. Vaatteidemme koot vaihtelevat laajalti, joten saat sovittaa useampia asukokonaisuuksia. Osa puvuistamme on tehty mittatilauksena tv-ohjelmiin tai teatterinlavalle ja aitojen vanhojen asujen mitoitukset poikkeavat nykyisistä.

3. Jos asut kauempana pääkaupunkiseudulta, voit lähettää meille mittasi ja pyytää kuvia asuista sähköpostitse.

4. Voimme lähettää asut sinulle, jos et pääse itse paikanpäälle. Toimitamme vuokraukset läheteillä pääkaupunkiseudulle ja Matkahuollon kautta ympäri Suomea.

5. Normaalit pukuhuollot kuuluvat vuokrauksen hintaan.

6. Kadonneet tai vahingoittuneet tuotteet laskutetaan erikseen.

Hinnoittelu


Vuokraukset sisältävät puvustajiemme ystävällisen ja ammattitaitoisen asiakaspalvelun.

  • Yksittäisen asusteen tai vaatekappaleen vuokrahinnat ovat 3-73 €.
  • Asukokonaisuuden kertavuokra on keskimäärin 80-300 €, asusteiden määrästä riippuen.
  • Eläinpuvut 80-230 €.
  • Historialliset asut 70-300 €.
  • Kertavuokrauksen aika on 7 vrk.
  • Pukuvuokra maksetaan noudettaessa.
  • Normaalit pukuhuollot kuuluvat vuokrauksen hintaan.
  • Kadonneen tai vahingoittuneen tuotteen korvausriippuu tuotteen arvosta ja vahingon laadusta.
  • Mahdolliset toimitus- ja palautuskulut eivät kuulu vuokrauksen hintaan.

* Hintoihin sisältyy alv 24 %.

pukuvuokrauksen tiedustelu ja tarjouspyyntö

Vuokrapuvustomme koostuu kymmenistä tuhansista yksilöllisistä asuista. Puvustamme sinut ideasi ja toiveidesi mukaan. Inspiraatioita voit etsiä vuokrauksen kuvagalleriasta.

yhteystiedot

asujen lisätiedot