Takaisin

Ikimuistoinen elämyslahja

Artistiasun lahjakortti on ekologinen ja suomalaista työtä tukeva joululahja. Lahjakortti on voimassa vuoden ostopäivästä. Pukuvuokrien lisäksi palvelumme sisältävät huollot sekä puvustuspalvelun eli stailauksen!

Lahjakortin voit hakea pukuvuokraamosta tai voimme lähettää lahjakortin sinulle. Lisää lahjakortin osto tai lähettämisohjeita saat vuokrauksesta. 

Artistiasusta löytyy Suomen suurin vuokrapukuvalikoima, 24 000 asua ja 20 000 asustetta. Meiltä saat muun muassa teemapuvut, juhlapuvut, historialliset asut, esiintymisasut, eläin- ja hahmopuvut, erikoisasut ja asusteet sekä tarvittaessa myös puvustukset. Kuvauksiin, yritystapahtumiin, teemajuhliin, syntymäpäiville, pikkujouluihin, jouluun, penkkareihin, vanhojenpäiviin – rajana on vain mielikuvitus!

artikkelikuva

Lisää uutisia