Palvelumme syntyvät intohimosta, luovuudesta ja ammattitaidosta

Tarjoamme sykähdyttäviä puvustusratkaisuja tv-, teatteri-, elokuva- ja tapahtumatuotantoyhtiöille, yrityksille sekä yksityishenkilöille. Asiakkaidemme tarpeet ja toiveet ohjaavat jokaista työtämme. Meille laatu on pukujen näyttävyyttä, kestävyyttä sekä tilauksen helppoutta ja aikataulussa pysymistä.
Emme tyydy kertakäyttöön, kun voi tehdä pestävää ja kestävää.

Vuokraus

 

Suomen laajin pukuvalikoima

 

40 000 asun ja asusteen valikoimasta ammattilaiset ja yksityishenkilöt löytävät helposti ja nopeasti niin yksittäiset puvut kuin laajemmat puvustuskokonaisuudet. Vuokravaatteet ja -asusteet vuokrataan kappalehinnoin, yhden asukokonaisuuden viikkovuokrahinta on noin 100 euroa. Vuokrauspalvelun hintaan sisältyy henkilökohtainen palvelu, vuokra ja puvun pesu. Vuokraus toimii ajanvarauksella. Pyydä tarjousta isoissa tilauksissa!

Katso esimerkkejä puvuista
Varaa aika soittamalla

Valmistus

 

Yli 2000 asiakkaalle käsintehtyä uniikkia maskottia ja esiintymisasua

 

Suunnittelemme ja valmistamme käsityönä uniikit asut asiakkaidemme toiveiden pohjalta. Valmistamme puvut laadukkaista materiaaleista huomioiden käyttötarpeen ja kestävyyden. Vahvuuksiamme ovat pukujen kaavoitus- ja rakenneosaaminen ja kattava materiaalituntemus. Kokonaisvaltaiseen asiantuntijapalveluumme kuuluu myös pukujen huolto ja säilytys.

Olemme ammattitaitoisin maskotti- ja hahmovalmistaja Suomessa. Valmistamiemme maskottipukujen kestävyys ja käytettävyys ovat huippuluokkaa.

Esimerkkejä
Pyydä tarjous

Puvustus

 

20-vuotinen kokemus tapahtumien ja tuotantojen teemoittamisesta ja puvustamisesta

 

Toteutamme kokonaispuvustukset, osapuvustukset ja yksittäiset esiintymisasut vahvan ammattitaidon ja luovuuden siivittämänä. Puvustuksessa huomioimme tyylin, tunnelman ja kokonaisuuden. Kiinnitämme huomiota kantajan mittasuhteisiin ja persoonallisuuteen sekä pukujen kestävyyteen ja käytännöllisyyteen. Voimme rakentaa puvustuksen yhdistämällä valmiita pukuja ja asiakkaiden toiveiden pohjalta suunniteltuja asuja.

Lue suosituksia
Selaa puvustuksia
Pyydä tarjous