Töihin Artistiasuun?

11.01.2018 Töihin Artistiasuun?

Artistiasu etsii PUKUHUOLTAJAA puolen vuoden määräaikaiseen työsuhteeseen. Työ sisältää meidän ainutlaatuisten maskottien sekä vuokrapukujen pesua, huoltoa ja korjausompelua. Työssä tarvitaan perustuntemusta vaatteista ja materiaaleista sekä ompelutaitoa. Pesula- tai vaatetusalan koulutus ei ole tehtävässä välttämätön, vaan enemmän kaipaamme joukkoomme oma-aloitteista, iloista ja ahkeraa tyyppiä, jota maskottien ja puvustuksen maailma kiinnostaa. Työ on fyysisesti raskasta. Tarjoamme aluksi puolen vuoden työjaksoa koko- tai osa-aikaisesti. Työ alkaa heti sopivan hakijan löydyttyä.

Artistiasu on Suomen suurin yksityinen pukuvuokraamo ja ammattitaitoisin hahmo- ja maskottipukujen valmistaja. Tällä hetkellä meillä työskentelee 8 vakituista ja 2 osa-aikaista vaatetustalan ammattilaista.

Vapaamuotoiset hakemukset: vuokraus@artistiasu.fi

Lisätiedot tehtävästä: Marjo p. 09 8366 7560

Lisätietoa Artistiasusta: www.artistiasu.fi

Haku päättyy 31.1.2018.