Mamma Mia! -musikaali

16.12.2017 Mamma Mia! -musikaali

Maailman menestyksekkäin musikaali Mamma Mia! tuotetaan nyt ensimmäistä kertaa suomenkielisenä ja puvuista vastaa Artistiasu.
Mamma Mia! on yksi Suomen historian suurimmista musikaalituotannoista. On hienoa ja mielenkiintoista olla mukana tämän kokoluokan kansainvälisessä tuotannossa.

Puvuissa käytetään aiempien tuotantojen ja Lontoon Mamma Mia! – puvuston valmiita pukuja. Kaikki sovitetaan, muokataan ja korjataan tarkasti uusille artisteille. Tilaamme Lontoosta kankaat joista teemme tarvittavat  uudet asut.  Kengät, korut, laukut ja muut asusteet kuuluvat myös Artistiasun vastuualueeseen.

Artistiasulla on kokemusta vastaavista produktioista ennestään mm. UIT:n, Calypson ja MTV3 50 v.-gaalan osalta.

Mamma Mia! saa ensi-iltansa perjantaina 4. toukokuuta 2018 upouudessa Messukeskus Amfi -teatterissa.

Musikaalin suomenkielisessä versiossa on mukana kotimaisia huippuartisteja. Musikaalin tähtinä nähdään mm. Laura Voutilainen, Tomi Metsäketo ja Nina Tapio. ABBA-hittien käännöksestä vastaa Paula Vesala. Musikaalin ohjaa Paul Garrington, joka ohjasi suursuosion saavuttaneen Svenska Teaternin Mamma Mia! -musikaalin.

Mamma Mia! musikaali-ilmiönä

Yli 60 miljoonaa katsojaa ympäri maailmaa on rakastunut Mamma Mia! -musikaalin henkilöhahmoihin, tarinaan ja musiikkiin. Musikaali sai maailmanensi-iltansa Lontoossa huhtikuussa 1999 ja sen jälkeen esitys on niittänyt mainetta kaikkialla maailmassa. Mamma Mia! –musikaalia esitetään edelleen täysille saleille niin West Endissä kuin Broadwayllakin. Musikaalia on esitetty yli 440 kaupungissa ympäri maailmaa. Mamma Mia! esitettiin Suomessa 2014 ruotsiksi Svenska Teaternissa ja nyt on vuorossa suomenkielisen suurtuotanto. Lontoosta tuleva taiteellinen ryhmä tulee siis nyt takaisin Helsinkiin luodakseen uuden kansainvälisen huipputuotannon.

Mamma Mia! -musikaalin ensi-illassa avataan myös upouusi Messukeskus Amfi -teatteri. Messukeskus Amfi -teatteri debytoi Suomen suurimpana musikaaliteatterina joka tarjoamme upealle musikaalille sen ansaitsemat musiikkiteatteripuitteet hienoine pito- ja oheispalveluineen. Messukeskus Amfi -teatterissa tullaan tulevina vuosina esittämään suomalaiselle yleisölle maailmankuuluja kansainvälisiä musikaaleja.

Osta lippu >

Katso alkuperäiset kuvat >

Lue lisää >