Uutuuksia pukuvuokraamossa

04.08.2017 Uutuuksia pukuvuokraamossa

Muotivaikuttaja Roswitha Möhringin aarteita nyt Artistiasussa!

Artistiasu on saanut vuokrapuvustoonsa Roswitha Möhringin menneiden vuosikymmenien helmiä. Kokoelmassa on värikkäitä mekkoja, morsiuspukuja sekä muita vintage-aarteita 1960-90-luvuilta. Printit on painettu kestävälle puuvillalle ja vaatteet ovat vaihtelevasti kokoa 34-44.

Useimmat puvuista ovat Kaisu Heikkilä Oy:n käsialaa. Kaisu Heikkilä Oy oli tamperelainen muotimerkki 1950-90-luvuilla. Erityisen tunnettu merkki on selkeistä leikkauksistaan ja värikkäistä printeistään. Tuotteet ovat todella kysyttyjä vintage-liikkeissä ja kirpputoreilla.

Roswitha Möhring on suomalainen muotivaikuttaja ja malli. Hän piti 2000-luvulla synnyinseudullaan Lieksassa muotimuseota, jossa oli esillä asuja hänen pitkältä uraltaan.

Nyt voit vuokrata näitä upeuksia omiin tarpeisiisi Artisiasun vuokraamosta!

Ota yhteyttä puh. 09-8366 7580 / vuokraus@artistiasu.fi